Aktuelnosti

Saponia Nova Kolekcija Lavanda I Smilje

Mediteransko sunce i škrta zemlja pružaju nam neprocenljivo bogatstvo biljaka čiji  su mirisi i lekovita svojstva poznati i omiljeni od davnina. 

 Lavanda – kraljica Mediterana i  smilje, koje se od davnina koristi u narodu,  predstavljaju jedinstvenu mirisnu  kombinaciju koju su u Saponiji ukomponovali u liniju proizvoda vrhunskog  kvaliteta.

Faks, Ornel, Arf i Likvi  obogaćeni mirisom lavande i smilja  čine njegu rublja I čišćenje doma  ugodnijim I lakšim, a vama donose  svežinu  I ugodan miris.  


alt

Promena vlasništva nad brendom Solea

Od 1.7.2015. vlasništvo nad brendom Solea je sa kompanije Henkel Beauty Care prešlo na Nec Plus Ultra Cosmetics AG, Untermuli 7, 6304 Zug, Švajcarska. Distribucija Solea proizvoda će i dalje biti u nadležnosti kompanije MD International d.o.o., Žorža Klemansoa 39, Beograd. 

MD International d.o.o. je ovlašćen da distribuira i prodaje proizvode Nec Plus Ultra Cosmetics AG na čitavoj teritoriji Srbije i u svim prodajnim kanalima. 

Customer Service

Naš Customer Service je dostupan za sve naše partnere u radno vreme

firme (radnim danom od 8 do 16 časova) na telefon 011/208 32 77

Oni koji žele da nam se obrate mailom, mogu da to urade na mail adresu

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . 

Humanitarna akcija!

Dragi prijatelji,

Kao društveno odgovorna i angažovana kompanija, MD International podržava humanitarne akcije tokom novogodišnjih praznika. Pomoć najmlađima je naša želja da investiramo u sigurnu budućnost zbog čega smo odlučili da se uključimo u bitku za porodilišta u okviru ’’Ulice otvorenog srca’’ koja se tradicionalno održava 1. Januara.

Zahvaljujući nesebičnoj podršci našeg dugogodišnjeg partnera, kompanije BIC, u prilici smo da doniramo i preko 4.500 BIC paketića deci u okviru različitih humanitarnih organizacija.

Sa željom da i u narednoj godini budemo uspešni u svim životnim i poslovnim bitkama kompanija MD International vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike.

Miss Soleil - Nežnost koja mi pripada

Miss Soleil - Nežnost koja mi pripada

BIC vam predstavlja prvi ženski brijač namenjen tinejdžerkama koje žele najbolje za sebe. Sa posebno dizajniranom drškom i tri oštrice, Miss Soleil pruža prijatno i zabavno brijanje koje u potpunosti ispunjava zahteve mladih dama koje žele da su u trendu svakog trenutka. Vodeći računa o potrebama i mogućnostima svojih potrošača, BIC vam i ovoga puta pruža više.

Strana 1 od 2