Pružanje namenskih opcija za negu kože za muškarce od 2006!

Bulldog je ponosan što je prvi brend za negu muške kože na svetu koji koristi plastiku od šećerne trske u našoj ambalaži. Uvek smo se trudili da donesemo najetičnije i održivije odluke, od toga da nikada ne testiramo na životinjama, do toga da nikada ne koristimo mikroperle kako bismo sve naše proizvode učinili pogodnim za vegetarijance i vegane.
Možda se pitate: „Zašto ime Buldog?“ Pa, pomisli samo na buldoga. Oni su lojalni. Oni su jaki. Oni nisu komplikovani. I druželjubivi su. Mi smo sve te stvari. Pored toga, naš brend je počeo u Velikoj Britaniji, gde su buldozi nacionalna ikona. 
ISTORIJA : 
Bulldog Skincare za muškarce lansirala su 2006. dva prijatelja, Simon Duffi i Rhodri Ferrier, u slobodnoj sobi u zapadnom Londonu. Ideja je bila da se naprave jednostavni, efikasni proizvodi koji su namenski napravljeni za muškarce. Jasne strategije brenda za normalnu, osetljivu, masnu i zrelu kožu su posebno formulisane da pomognu muškarcima da izgledaju i osećaju se najbolje. Bulldog nikada ne koristi sastojke životinjskog porekla, a brend je sertifikovan od strane Cruelty Free International. Svi proizvodi iz linije su pogodni za vegetarijance i vegane i nikada ne koriste plastične mikroperle, sintetičke mirise ili veštačke boje.